Vad tyckte/tycker mina kunder

11. aug, 2020

Anna Forsman

Amanda hjälpte oss sälja vår ponny Tammy. Amanda är ärlig och vill att försäljningen ska bli bra för alla, både för hästen o nya ryttaren. Vi är supernöjda med allting och kan tänka oss att anlita Amanda igen.

7. aug, 2019

Johanna

Vi rekommenderar varmt Amanda! Hon har tålamod, kunskap, förståelse och framför allt ett positivt sätt som smittar av sig! Vi tog hjälp av Amanda när vi skulle sälja vår häst Prince och nu har vi tillsammans hittat en perfekt familj för vår fina häst.
Tack igen Amanda från familjen Svedertun!

5. apr, 2019

Gitte och Johanna

Vi vill verkligen rekomendera Amanda!

Hon är otroligt kunnig, seriös och ärlig. Vi är lyckliga ägare av Caramell som vi köpte av henne och vi är mer än nöjda med allt.

16. feb, 2019

Marie Friberg

Tacksam för all hjälp med de svåra problem som du tagit dej på ett helt fantastiskt sätt, alltid mjuk och lyhörd för hästen.Du är helt fantastisk duktig.

11. feb, 2019

Alva och Anna i Lerum

Vi köpte Nettan av Amanda som red henne för försäljning för en annan ägare. Vi är supernöjda med Nettan och det gick supersmidigt att få tag på Amanda och supersmidigt med köp och allt. Det var ärligt och inget som hon undanhöll utan allt var superbra!
Vi är jättenöjda med allting😃

19. apr, 2018

Sofia Åsberg

Vi är jättenöjda efter att ha haft vår ponny hos Amanda för utbildning. Hon är noggran och duktig och vi kan verkligen rekommendera att lämna sin häst hos Amanda.

9. apr, 2018

Nina Lian

Amanda hjälpte mig med min häst när jag var gravid. Red henne ett par dagar i veckan samt tävlade. Amanda är mycket noggrann och driven. Hon sätter alltid hästens välbefinnande i första rum. Jag upplevde att hon gjorde min häst modigare på hinder än vad
hon tidigare varit. Amanda är lätt att samarbeta med och gör alltid det där lilla extra för dig och din häst. Skulle verkligen rekommendera Amanda för andra hästägare.